mandag 20. oktober 2008

Helg og juleball

Æsj for et forferdelig møkkavær det er ute idag! jeg er skikkelig lei høsten nå! Bare dritt og møkk. Jeg vil ha vinter! Venter på juletider og juleball. Det blir artig :-) Har blitt dårlig med skriving i det siste, iknow. Jeg har nevnt det mange ganger før, men jeg har ikke så mye tid til blogging. Og som oftest så er jeg så slapp.


Jeg hadde det kjempe koselig i helgen! På fredag etter skolen kom kjæresten min og møtte meg, så dro vi til byen og koste oss litt før dro hjem til daniel. Vi handlet og spiste mat på burger king! gud, så sunn jeg er. Jeg lette rundt overalt for å finne en stor dunjakke og det tok tid! Var innom ganske mange butikker for å si det sånn. Men når vi først går inn på Dressman for å finne en til daniel, så finner jeg den perfekte dunjakka. Hahahha, så det ble at vi kjøpte helt like jakker. Litt morsomt da. Jeg gir faen i hvor jakka er fra, så lenge den er fin og det er ingen som ser at det er en "guttejakke" og at den er kjøpt fra Dressman. Så hva så? Nå er jeg blakk og det føles helt forferdelig. Hvis jeg tenker meg om, har jeg bare brukt pengene på jakke, godteri,mat og dritt. Faen og penger brenner fort! Daniel møtte på Marius og Mari når han var på Meny og handlet til lan, så det ble til at de to ble med opp og så på film med oss. Rundt klokken halv elleve lagde vi oss brownies og startet lan! Men jeg var jo så slapp av jeg sovnet to ganger ellerno. Hoho :-p Vi la oss klokken ti på seks, fullstendig trøtte og slappe. Deilig.

Lørdag var det avtalt at jeg, Marius,Marte,Sushanan & Daniel skulle drikke hos Daniel, men det ble til at jeg , daniel og marius satt å drakk også kom plutselig overraskende besøk. Christian, Fredrik, Anneline, June og Anette kom. Litt senere da dem stakk, dro vi ned på Grillen og møtte Sindre, Deniz & Archie, så stakk vi til Sindre og ble der litt. Det var ikke så veldig liv, og begynte å bli kjedelig, så Jeg og daniel løp som faen til bussen rundt tolv tiden. Da var vi ganske slitne allerede, så ble til at vi satt og koste oss med resten av drikka og slappa av på sofaen den kvelden. Har to skurrette bilder som jeg tilfeldigvis tok den kvelden, kan forsovet legge dem inn.










































Søndag var det en vanlig slapp dag. Trenger ikke fortelle om den :-D
Btw, det er juleball snart. 11. Desember, og jeg føler at jeg har dårlig tid. Men jeg er bare sånn. Aner ikke hva slags kjole jeg skal ha. Har tittet litt på hva slags kjoler de forrige klassene hadde, men jeg vil ha en helt grei, enkel kjole som vekker folk litt. Vet ikke hvordan jeg skal forklare det men. Har sett litt på disse:
















9 kommentarer:

Emelie sa...

Ja, det er møkkavær...men det kan noenganger være litt koselig også:D Sitte inne under en varm dyne og se på tv, hihi^^

Camilla:) sa...

Høres ut som du har hatt en fin helg da hvertfall:)
Ja,er lei av drittværet jeg og ass!:( Vil ha jul jeg!
Mange fine kjoler forresten! Vanskelig å velge synes jeg! Selv hadde jeg nok valgt en av de rosa^^ Elsker sånne prinsesselignende kjoler!:)

Ingrid sa...

Jeg er også lei av det dårlige været!
Hehe, morsomt at dere kjøpte like jakker da :-))

Marte SJ sa...

svar:Ja, veldig koselig med russevors :D

Fine kjoler, likte den øverste godt! Litt typisk ballkjole, men veldig enkel og fin.
Er så lei møkkavær :(

sandra angelica sa...

Emelie: Japp! Veldig deilig å slappe av da :-) men syntes jeg har slappet av nok nå. Haha.

Camilla: Joda, det har jeg vettu :) ja, begynner å bli kjedelig. Hehe ,okei! begynner å bli vanskelig her nå ;o

ingrid: Joda ^^

Marte: Jea, hørtes sånn ut! :D^^
hehe, jeg vet. Aner ikke hva jeg skal ha ;o forvirrer meg selv veldig!

Kristine sa...

er dødslei høsten nå, vil bare ha sommer igjen!

åh kjole nr 1 og 5 likte jeg best :-)

Camilla:) sa...

Tusen takk!<3

sandra angelica sa...

kristine: jeg også!
okei,takk for svar^^

camilla: bare hyggelig:)

kinehelene sa...

Begge to kjolene var kjempefine :)